Piramit Haber

Şampiyonlar Ligi’ne dev adım

Spor

Galatasaray, kritik Elazığspor deplasmanından 3 puanla döndü. Burak’ın golüyle galibiyete ulaşan sarı kırmızılılar, ligde yeniden 2. sıraya yükseldi ve Devler Ligi’ne doğrudan katılmak için avantajlı bir konuma geldi.

 Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, deplasmanda Elazığspor ile karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar, Elazığ Atatürk Stadı'ndaki maçta bordo beyazlı rakibini 1-0 mağlup etti. Cimbom, Elazığ galibiyetiyle Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma yolunda önemli bir avantajı eline geçirdi.
Galatasaray'a kritik Elazığ deplasmanında 3 puanı getiren gol 24. dakikada Burak Yılmaz'dan geldi. Sol kanattan ceza sahasına giren Selçuk, pasını Burak'a aktarmak istedi. Selçuk'un ortasında top Elazığ defansından geri geldi, dönen topu Selçuk tekrar ortaladı. Altıpas önünde topla buluşan Burak tek vuruşla topu ağlara gönderdi ve maçtaki tek golü kaydetti.

Aslan, Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada Elazığspor engelini kayıpsız geçerek 56 puana ulaştı ve yeniden 2. sıraya yükseldi. Küme düşme korkusunu yakından hisseden Elazığspor ise 31 puanla 16. sırada kaldı.

Bu sezon deplasmanlarda oldukça kötü bir grafik çizen Cimbom, Elazığ'da ikinci yarının ve 2014'ün ilk deplasman galibiyetini aldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.