Piramit Haber

Şampiyona yakışır kutlama

Spor

Sabah saatlerinden itibaren her yer Sarı- Lacivert'e boyandı, coşku erken saatlerde tavan yaptı. Saracoğlu'ndaki kupa töreninde ise “Yok böyle kutlama” dedirten bir coşku vardı. 1 milyon dolara mal olan organizasyonda lazer gösterileriyle yıllarca unutulmayacak bir görsel şölen yaşatıldı

19. şampiyonluk sonrası, Başkan Aziz Yıldırım’ın dediği gibi‘inadına’ 40 gün 40 gece eğlenmekte kararlı olan Fenerbahçe’de karnaval dün başladı! Samandıra-Kadıköy arasının Sarı-Lacivert’e boyandığı kutlamalar, daha öncekilerin fersah fersah ilerisindeydi. Üstü açık otobüsle yola çıkan futbolcular izdiham nedeniyle saatler süren bir yolculukla Saracoğlu’na gelebildi
Dışarıda yüz binlerin selamladığı Ersun Yanal ve öğrencilerini tribünlerde 52 bin taraftarı ‘Şampiyon’ tezahüratıyla karşıladı. Sonrası rüya gibiydi.

Kahramanlar tek tek sahaya ayak bastı, gururla taraftarı selamladı. Öyle bir coşkuydu ki... Kupa havaya kalktığında Kadıköy’den yükselen ses, boğazın diğer yakasından bile duyuldu!

Ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden ve kutlamalara erken başlayan Fenerbahçe dün unutulmayacak bir final yaptı! Sabah saatlerinden itibaren taraftarlar formalarıyla sokaklara çıktı, coşku erken saatlerde tavan yaptı.

Futbolcuların üstü açık otobüsle Bağdat Caddesi’nde yaptığı şov kutlamaların ilk adımıydı. Şükrü Saracoğlu’nda ise müthiş bir atmosfer oluştu. 55 bin taraftar tribündeki yerini aldı, “Yok böyle kutlama”
dedirten bir şölen vardı. Konserlerin ardından öyle bir lazer gösterisi yapıldı ki, yıllarca unutulmayacak bir görsel şölen yaşatıldı.
Fenerbahçe camiasının yakın zamanda kaybettiği isimler unutulmadı, 19. zaferin öyküsü de anlatıldı. Bu büyük organizyon 1 milyon dolara mal olurken, kutlamalar 1’e kadar devam etti.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.