Piramit Haber

Rus takımları Şampiyonlar Ligi’nde kayıp

Spor

Spartak Moskova’nın ardından Zenit St. Petersburg’da Şampiyonlar Ligi 2. grup maçında yenilgiye uğradı. Zenit, kendi sahasında Milan’a 3-2 mağlup oldu.    Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde başarı yakalamak için sadece...

Spartak Moskova’nın ardından Zenit St. Petersburg’da Şampiyonlar Ligi 2. grup maçında yenilgiye uğradı. Zenit, kendi sahasında Milan’a 3-2 mağlup oldu.

Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde başarı yakalamak için sadece iki oyuncuya 100 milyon Euro harcayan Zenit hayal kırıklığı yaşıyor. Son haftalarda, Rusya Premier Ligi’nde alınan başarısız sonuçlar Şampiyonlar Ligi’ne de yansıdı. İlk maçında Malaga’ya 3-0 yenilen Rusya temsilcisi bu kez kendi evinde Milan’a kendi evinden 3-2 İllegal Bahis mağlup oldu. Zenit, 2-0 geriye düştüğü maçta beraberliği yakalasa da 75. Toman Hubocan kendi kalesine attığı gole takımının 3-2 yenilmesine neden oldu.

Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda mücadele eden Zenit sıfır puanla son sırada yer alırken, Malaga 6 puanla birinci, 4 puanı bulunan Milan ikinci ve 1 puanı olan Anderlecht üçüncü sırada.

Öte yandan, bugün Rusya’nın Anzhi takımı UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda Young Boys takımıyla kendi sahasında karşılaşacak. H Grubu’nda yer alan Gökdeniz Karadeniz’in takımı Rubin Kazan ise Partizan ile oynayacak.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.