Piramit Haber

Rubin Kazan, Avrupa Ligi’nde Gökdeniz’le güldü

Spor

UEFA Avrupa Ligi ikinci grup karşılaşmasında Partizan takımını kendi sahasında ağırlayan Rubin Kazan 2-0 galip geldi. İlk gölü kaydeden Gökdeniz Karadeniz, takımının kazanmasına büyük katkı sağladı. Konuk ekibin Rubin Kazan kalesine...

UEFA Avrupa Ligi ikinci grup karşılaşmasında Partizan takımını kendi sahasında ağırlayan Rubin Kazan 2-0 galip geldi. İlk gölü kaydeden Gökdeniz Karadeniz, takımının kazanmasına büyük katkı sağladı.

Konuk ekibin Rubin Kazan kalesine yüklendiği dakikalarda Gökdeniz Karadeniz attığı golle takımını rahatlattı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Rubin Kazan, 48. dakikada Roman Yemenenko’nun attığı golle sahadan 2-0 galip ayrıldı. H Grubu’nda yer alan Rubin Kazan 4 puanla, 4 puanı bulunan İnter’in Marsbahis ardından ikicin sırada yer alıyor. Birer puanı olan Neftçi ve Partizan üçüncü ve dördüncü sırada bulunuyor. Rubin, bir sonraki maçını 25 Ekim'de kendi sahasında Neftçi takımı ile oynayacak.

Rusya’nın Avrupa Ligi’ndeki diğer temsilcisi Anzhi, 62. ve 90. dakikada Samuel Eto’o’nun attığı iki golle rakibi Young Boys’u mağlup etti. A Grubu’nda yer alan Anzhi, 4 puanla ilk sırada yer alıyor. 4 puanı olan Udinese ikinci, 3 puanı bulunan Liverpool üçüncü ve sıfır puanla Young Boys sonuncu sırada. Anzhi bir sonraki maçını 25 Ekim'de Liverpool deplasmanında yapacak.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.