Piramit Haber

Rıza Çalımbay: Bursaspor maçı çok önemli

Spor

Beşiktaş’ı deplasmanda mağlup ederek dikkatleri üzerine çeken Sivasspor, hafta sonu sahasında ağırlayacağı Bursaspor maçına hazırlanıyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, Beşiktaş karşısında iyi bir galibiyet aldıklarını belirterek,...

Beşiktaş’ı deplasmanda mağlup ederek dikkatleri üzerine çeken Sivasspor, hafta sonu sahasında ağırlayacağı Bursaspor maçına hazırlanıyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, Beşiktaş karşısında iyi bir galibiyet aldıklarını belirterek, galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini bunun içinde Bursaspor maçının çok önemli olduğunu kaydetti.

Bursaspor maçı hazırlıklarını Cumhuriyet Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan Cumhuriyet stadında yaptığı antrenman ile devam eden Kırmızı-beyazlılar, taraftarları önünde galip gelerek seri yakalamak istiyor.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yaptığı açıklamada, Beşiktaş karşısında iyi bir galibiyet aldıklarını belirtti. Genç hoca, daha ligin başında olduklarını, önemli olanın galibiyet serisini devam ettirmek Supertotobet gerektiğine dikkat çekerek “Bunun için Bursaspor maçı çok önemli, Bursaspor maçını kazandığımızda Beşiktaş maçının önemi daha da çok artmış olacak. Bütün amacımız Beşiktaş maçında oynadığımızın daha üstüne çıkarak, iyi bir mücadele sonrası maçtan galibiyetle ayrılmak. Maçın zor olacağının farkındayız. Bursaspor takımı gerçekten iyi bir takım. Ne olursa olsun, eksikleri de olsa iyi bir takım. Bizim de eksiklerimiz var. Zor bir maç olacak. Bunun da farkındayız. İnşallah taraftar desteğimizle, kendi sahamızdaki avantajımızla kazanacağız'' diye konuştu.

Teknik Direktör Çalımbay, Beşiktaş’a gol atan Aatif Şaşu’nun sakat olduğunu, Doğa’nın da sakatlığının sürdüğünü, kalecilerinin de sakat olduğunu sözlerine ekledi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.