Piramit Haber

Real’den çıldırtan teklif

Spor

Sezon başında Gareth Bale'i 100 milyon Euro'ya kadrosuna katan Real Madrid, bu yaza da damgasını vurmaya hazırlanıyor. Los Galacticos, Liverpool'un Uruguaylı golcüsü için 86 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

 İspanyol devi Real Madrid, önümüzdeki sezon da dev bir transfere imzasını atmaya hazırlanıyor. Ada’nın önde gelen gazetelerinden Daily Mirror, Real’in forvet hattı için düşündüğü ismin Liverpool’dan Luis Suarez olduğunu belirtti.
Uruguaylı futbolcunun serbest kalma bedeli olan 86 milyon Euro’luk bir teklifle İngilizler’in kapısını çalmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Geride bıraktığımız Premier Lig sezonunda harika bir performans gösteren ve rakip fileleri 31 kez sallayarak kral olmayı başaran tecrübeli futbolcu için Los Galacticos
’un tüm imkanlarını seferber etmesi bekleniyor.
Liverpool’un ligi ikinci sırada bitirmesinde büyük pay sahibi olan Suarez’in de, yıldızlar topluluğuna katılmaya sıcak baktığı gelen haberler arasında yer alıyor. Kırmızılar’ın, en büyük oyuncularını satmak istememelerine rağmen bu paraya hayır diyemeyecekleri konuşuluyor.
Hep rekorlar kırıyor 
Sezon başında Tottenham’dan Gareth Bale’i, 100 milyon Euro’ya kadrosuna katarak daha önce yine kendisinde bulunan transfer rekorunu kırmayı başaran Real’de teknik direktör Carlo Ancelotti’nin de Suarez’i ısrarla istediği ifade ediliyor.
Cristiano Ronaldo’yu 96 milyon Euro’ya transfer ettiğinde, “Bundan daha pahalı oyuncu olmaz”
sözlerini Bale’le tarihe gömen ekibin, 27 yaşındaki golcüyü almasının sürpriz olmayacağı belirtiliyor.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.