Piramit Haber

Real Madrid, Levante'yi yendi

Spor

Şampiyonlar Ligi çeyrek finali ilm maçında Galatasaray'ı 3-0 yenen Real Madrid, La Liga'nın 30. haftasında sahasında Levante'yi 5-1 mağlup etti.

MADRİD

Santiago Bernabeu Stadı'nda maçı izleyen BM Genel Sekreteri Ban Ki-Mun'un sembolik başlama vuruşunu yaptığı maçta, çoğunluğu yedeklerden oluşan 11'le sahaya çıkan Real Madrid, zorlandığı ilk yarının ardından yapılan oyuncu değişiklikleriyle farklı galip gelmeyi başardı. Levante karşısında 31. dakikada Miguel'in golüyle 1-0 yenik duruma düşen Real Madrid'in gollerini 36. dakikada Higuain, 39. dakikada penaltıdan Kaka, 84. dakikada Cristiano Ronaldo ile 87 ve 90+1. dakikada Mesut Özil kaydetti. 

Teknik direktör Jose Mourinho, Varane, Carvalho, Coentrao ve Khedira gibi defanstaki önemli futbolcularını dinlendirerek maç kadrosuna dahil etmezken, Ronaldo'yu 2. yarının başında, Mesut Özil'i ise 77. dakikada oyuna aldı. Mesut, oyunda kaldığı 15 dakikada attığı iki golle dikkati çekti. 

Mourinho, ileride Higuain, Benzema ikilisi ile maça başlarken, Arjantinli futbolcu ortaya koyduğu futbolla maçın en iyi isimlerinden biri oldu. Higuain, maç sonrası basına yaptığı açıklamada, ''Şimdi dinlenmeliyiz. Daha sonra bakalım Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkmayı başarabilecek miyiz?'' dedi. 

Real Madrid, aldığı galibiyetle puanını 65. çıkararak, haftayı 2. sırada bitirmeyi garantiledi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.