Piramit Haber

Real Madrid Hala Lider....

Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Real Madrid ile Juventus İtalya'da 2-2 berabere kaldı fakat grupta 10 puanla liderliğini sürdürdü.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Galatasaray, deplasmanda Danimarka temsilcisi Kopenhag'a 1-0 yenilerek, gruptaki ikinci yenilgisini aldı.
Başkent Kopenhag'daki Parken Stadı'nda oynanan maçta sarı kırmızılılar, rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyarken, gol yollarında başarılı olamadı. Ev sahibi ekip Kopenhag, 6. dakikada Braaten ile bulduğu golle maçtan 1-0 üstün ayrıldı ve ilk galibiyetini elde etti. Bu sonuçla Danimarka temsilcisi 4 puan ve averajla üçüncü sıraya yükseldi. Galatasaray ise 4 puan ve averajla ikinci sıradaki yerini korudu.

Grubun diğer maçında ise Real Madrid ile Juventus İtalya'da 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmada Juventus'un golleri 42. dakikada penaltıdan Vidal ve 65. dakikada Llorente'den gelirken, Real Madrid ise 52. dakikada Ronalda ve 60. dakikada Bale ile goller buldu. Real Madrid bu sonuçla grupta ilk kez puan kaybı yaşadı. Buna rağmen İspanyol ekibi grupta 10 puanla liderliğini sürdürdü. 

Grupta alınan sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Sonuçlar 
Juventus-Real Madrid: 2-2

Kopenhag-Galatasaray: 1-0

Puan durumu
TAKIMLAR O G B M A Y P

--------------------------------------------------------

1-Real Madrid 4 3 1 0 14 4 10

2-Galatasaray 4 1 1 2 6 10 4

3-Kopenhag 4 1 1 2 3 8 4

4-Juventus 4 0 3 1 6 7 3

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, A, B, C ve D gruplarında 4. hafta maçları tamamlandı. D Grubu'nda Alman ekibi Bayern Münih gruptan çıkmayı garantiledi.

D Grubu'nda Bayern Münih deplasmanda, Çek ekibi Viktoria Plzen'i, 65. dakikada Mandzukic'in golüyle 1-0 yenerek, dörtte dört yaparak 12 puana ulaştı ve gruptan çıkmayı garantileyen ilk takım oldu.

Gruplarda dördüncü hafta maçları sonunda gruplarda liderler de değişmedi. Manchester United, Real Madrid, Paris Saint-Germain ve Bayern Münih, bu akşamki maçların ardından gruplarda liderliklerini sürdürdü.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.