Piramit Haber

Quaresma mı, Nani mi?

Spor

Portekiz Milli Takımı'nın 14-17 Kasım tarihlerinde Rusya ve Lüksemburg ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı...

Fransa'da düzenlenecek Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na direkt olarak katılma hakkı kazanan Portekiz, 14-17 Kasım tarihlerinde Rusya ve Lüksemburg'a karşı hazırlık maçlarına çıkacak.
İki hazırlık maçı öncesinde Portekiz Milli Takım Teknik Direktörü Fernando Santos, aday kadrosunu açıkladı.
Deneyimli teknik adam, Fenerbahçe forması giyen Bruno Alves ve Nani'yi kadroya dahil ederken, eleme gruplarında 6 maçta forma giyen Ricardo Quaresma'yı davet etmedi. 

Fernando Santos kadro seçiminde Quaresma dışında bir büyük sürprize daha imza attı. 61 yaşındaki çalıştırıcı milli takımın kaptanı, Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'yu da hazırlık maçı olması sebebiyle ve sakatlık riskine girmemek için aday kadroya çağırmadı.

İşte Portekiz'in 23 kişilik aday kadrosu:
Kaleciler: Rui Patricio (Sporting Lizbon), Anthony Lopes (Lyon) ve Eduardo (Dinamo Zagreb)
Defans: Cédric (Southampton FC), Vieirinha (Wolfsburgo), Pepe (Real Madrid), Bruno Alves (Fenerbahçe), José Fonte (Southampton FC), Neto (Zenit), Eliseu (SL Benfica) e Raphael Guerreiro (Llorient)
Orta Saha: William Carvalho (Sporting CP), Danilo (FC Porto), João Moutinho (Mónaco), João Mário (Sporting CP), André Gomes (Valência CF) e André André (FC Porto)
Forvet: Bernardo Silva (Mónaco), Nani (Fenerbahçe), Lucas João (Sheffield Wednesday), Nélson Oliveira (Nottingham Forest), Gonçalo Guedes (SL Benfica) e Ricardo Pereira (Nice)
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.