Piramit Haber

Podolski Arsenal'le ipleri koparıyor

Spor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın formasını giyen ve bir süredir adı Galatasaray ile anılan Lukas Podolski'nin, kulübüyle ayrılma aşamasına geldiği belirtildi.

Almanya'nın ünlü gazetelerinden Bild'in internet sitesinden verdiği "Podolski Arsenal'ı bırakıyor" başlıklı haberinde, Almanya Milli Takımı oyuncusu Lukas Podolski'nin Arsenal'da iyi günler geçirmediğini ve dün oynanan FC Everton maçında da kadroya alınmamasıyla kulübüyle yol ayrımına geldiğini yazdı.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in de Podolski'yi artık kadroda düşünmediğini belirten Bild, 29 yaşındaki futbolcunun İtalya, ABD ve Almanya liglerindeki bir takımla anlaşabileceğini kaydetti.
İki sezonda 53 kez Arsenal formasını giyen Lukas Podolski'nin, bundan sonra yeniden Arsenal formasını giyebilme ihtimalinin olmadığı yorumunu yapan gazete, İtalyan basınının da İtalya şampiyonu Juventus'un Podolski için İngiliz kulübüne teklif götürdüğü yönünde haberlere yer verdiğini aktardı.

Bild ayrıca, ABD liginin yeni kulüplerinden olan ve ünlü oyuncu Frank Lampard'ı transfer eden New York City FC ve Thierry Henry'i kadrosunda bulunduran Red Bull New York'un da Poldolski'yi renklerine katabileceğini belirtti.
Lukas Podolski'nin Bundesliga'yı da tercih edebileceğini yazan Bild, VFL Wolfsburg'un da bu oyuncuyla ilgilendiğini ve Podolski'yi kadrosuna katmak isteyen kulüplerin en az 12 milyon Euro'yu gözden çıkarması gerektiğini iddia etti.

Podolski'nin dün öğleden sonra televizyondan FC Köln maçını izlediğini yazan gazete, 12 milyon Euro'yu karşılayacak bütçesi olmadığı için FC Köln'e Podolski'nin uzak olduğu yorumunu yaptı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.