Piramit Haber

“Piyango“dan yarı final çıktı

Spor

Voleybolda Maliye Milli Piyango CEV Kupası'nda, yarı finale yükselerek Başkent'in yüzünü güldürdü

ANKARA - İlknur Çetinbaş

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi ekiplerinden Maliye Milli Piyango, ligdeki başarılı performansının yanı sıra, CEV Kupası'nda yarı finale yükselerek Başkent'in yüzünü güldürdü.
Takımın Makedon antrenörü Joshko Milenkoski, ''CEV Kupası'nda başından beri kimse bize şans tanımıyordu. Biraz piyangodan çıktık sanırım'' dedi.
Kulübün son iki sezondur başlattığı projenin çok iyi gittiğini ve geçen sezon 7-8'incilik hedeflerken ligi 4'üncü sırada bitirdiklerini kaydeden Milenkoski, ''Rakiplerimizle kıyaslandığında düşük bütçeli bir takımız. Bizim en önemli silahımız çok çalışmak. Kulüp yönetimi elinden gelen herşeyi yapıyor ve bizden hiçbir şeyi esirgemiyor. Bize sadece çalışmak kalıyor. Geçen yıl 4'üncü olmamız kendimiz dahil herkese sürpriz oldu. Özellikle Avrupa kupasına katılmayı hiçbirimiz beklemiyorduk'' diye konuştu.
Türkiye liginin büyük bir patlama yaşadığını ve çok iyi bir seviyeye çıktığını anlatan Makedon çalıştırıcı, ''Ligde çok büyük bir mücadele var. Çok iyi yatırımlar yapılıyor. Türkiye voleybolda gerek oyuncu, gerek antrenör olsun herkesin görev almak istediği bir lige sahip. Türkiye yükselen bir değer'' ifadesini kullandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.