Piramit Haber

PFDK'dan para cezaları

Spor

PFDK, Bursaspor'a 35 bin, Beşiktaş'a da 15 bin lira para cezası verdi.

İSTANBUL 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Bursaspor'a 35 bin, Beşiktaş'a da 15 bin lira para cezası verdi. 

TFF'den yapılan açıklamada, PFDK'nın bugün yaptığı toplantıda, Bursaspor'a, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynadığı maçta, taraftarlarının neden olduğu saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle toplam 35 bin lira para cezası verdiği belirtildi. 

Kurulun, Beşiktaş'a, Mersin İdmanyurdu ile yaptığı müsabakada, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 15 bin lira para cezası uyguladığı kaydedildi. 

Gençlerbirliği Kulübü idarecisi Ercüment Cem Onuk'a, Sanica Boru Elazığspor maçında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 21 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin lira para cezası veren PFDK'nın, PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'u da Ankaragücü ile oynadığı karşılaşmada, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle bir resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 12 bin lira para cezası ile cezalandırdığı bildirildi. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.