Piramit Haber

Oyundan alınan futbolcuların yaptığı hareketler

Spor

Futbol dünyasında sıkça rastladığımız bir manzara Oyundan alındıktan sonra teknik adamlar' la ters düşen ve sinir anıyla onlara yapılan sözlü ve fiziki hareketler

Fenerbahçe'nin başarılı sol kanat oyuncusu, Bursaspor maçının 35. dakikasında oyundan alınınca sinirlerine hakim olamadı.
Maçın 7. dakikasında sarı kart gören ancak sonrasında da sert futbolunu sürdüren Caner Erkin, mücadelenin 35. dakikasında İsmal Kartal tarafından oyundan alındı.



Erkin'in soyunma odasına giderken kendisini oyundan alan İsmail Kartal'a el kol hareketleriyle "Bu takım böyle oynamaz" diye tepki göstermesi spor gündemine damga vurdu.
Futbol dünyasında sıkça rastladığımız bir manzara; oyuncu değişikliğini gösteren tabela havaya kalkar, forma numarasını gören futbolcu, sinirle yedek kulübesinin yolunu tutar.

Topçuların teknik adamlara bu isyanı genelde başlarına bela açsa da, aynı sıklıkla izlemeye devam ettiğimiz bir sahne bu.

İşte oyundan alınanca sinirden çılgına dönen bazı futbolcular;

Galatasaray - Gençlerbirliği maçında Sneijder oyundan alınınca öfkesine engel olamadı ve efoşmanını kulübeye fırlattı.
Hollanda-Kosta Rika maçında 119. dakikada oyundan alınan kaleci Jasper Cillessen teknik direktör Van Gaal’in kararına oldukça sert tepki verdi. Yedek kulübesindeki tüm su şişelerini tekmeledi...
Gece yaşamı nedeniyle Tayfur Havutçu'dan uyarı aldığı söylenen Beşiktaş Kaptanı Guti, oyundan alınınca çok sinirlendi.

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan tecrübeli futbolcu Deniz Barış, ilk 11'de başladığı Altay maçında Daum tarafından oyundan alınınca çılgına döndü.
Kendisine uzatılan montu yedek kulübesinin arkasına fırlatan Deniz, tekmeliklerini de çıkararak sahanın kenarına attı.
Manuel Fernandes Tayfun Havutçu tarafından 67. dakikada oyundan alınınca çılgına döndü.Kendisine elini uzatan hocasının elini sıkmadı ve soyunma odasının yolunu tuttu.
Stjepan Tomas Fenerbahçe - Adanaspor karşılaşmasında 35. dakikada oyundan alınmasına sinirlenerek formasını yere fırlattı.Bu hareketi ona pahalıya mal oldu ve bir sonraki sezon Galatasaray'a transfer oldu.

Amrabat, Malaga'nın Granada ile yaptığı maçta oyundan alınmasına sinirlenip elindeki eşofmanı yedek kulübesine doğru fırlattı.
Trabzonspor Kayserispor maçında 61. dakikada takımını öne geçiren Paulo Henrique aynı dakika içinde Mustafa Reşit Akçay tarafından oyundan alınınca çıldırdı. 

Yedek kulübesinde elindeki şişeyi yere fırlatan Paulo Henrique daha sonra soyunma odasının yolunu tuttu.

Galatasaray'ın Karabükspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldığı karşılaşmanın son dakikalarında Drogba ile Mancini arasında gergin anlar yaşandı. Karşılaşmanın 87.dakikasında oyundan alınan Didier Drogba, bu karara sert tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin Twente ile oynadığı Avrupa Ligi maçında Girdiği net pozisyonları gole çeviremeyen Güiza oyundan çıkartılınca çıldırdı. Yardımcı antrenör Koch’un elini sıkmayan İspanyol golcü bir de Alman hocayı itti.

Colin Kazım, Fenerbahçe - Partizan karşılaşmasında oyundan alınınca formasını yere fırlattı. Taraftardan büyük tepki alan Kazım, ilerleyen haftalarda formayı öperek kendini affetirmeye çalıştı.

Fenerbahçe'de bir dönem teknik direktörlüğü yapan Zico, Appiah'ı oyundan alınca olan oldu.Appiah hocasına sert tepki gösterdi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.