Piramit Haber

Oscar Cardozo'da flaş gelişme

Spor

Malouda ve Bosingwa'yı transfer ederek "Trabzonspor'a yıldız gelmez" savını yerle bir eden başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hedefindeki isim olan Paraguaylı süper forvet için bordo-mavililer sakatlık korkusu çekiyor.

2007 yılından bu yanaBenfica'da oynayan 1.93'lük dev golcünün uzun zamandır sakatlık nedeniyle forma giymemesi soru işaretleri oluşturuyor. Geçtiğimiz sezon hocası Jorge Jesus ile kavga ettikten sonra uzun süre kadro dışı kalan, Fenerbahçe'nin alamaması nedeniyle mecburen affedilen Paraguaylı golcü, en son 9 Kasım'daki S. Lizbon karşılaşmasında forma giymişti.

ERAYBAKAN ISRARLI DAVRANIYOR

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; İki aydır sakatlığı nedeniyle forma giymeyen ancak iyileştiği belirtilen Benfica'lı golcü için hocasının, "Sakatlığı ciddi. Sahalara ne zaman döner bilmiyorum" demesi üzerine bordo-mavili yönetim bekleme kararı aldı. Cardozo'nun raporlarını görmek isteyen Trabzonsporlu yöneticiler, gelişmelere göre tekrar harekete geçecek. Bu arada menajer Aytekin Eraybakan ise ısrarla oyuncusunun durumunun iyi olduğunu belirtiyor. Birkaç gün içinde Cardozo'nun raporları gelecek.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.