Piramit Haber

Önce Alex Şimdi de Sow..

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, Kasımpaşa maçı için 6 yabancı olarak yine; Alves, Holmen, Webo, Emenike, Meireles ve Kuyt'ı seçmesi bekleniyor. Sarı-Lacivertliler'de Yanal'ın Sivasspor maçında lisans sorunu çözüldükten sonra ilk kez sahne alan ve harika bir performans ortaya koyan Holmen'den kolay kolay vazgeçmeyeceği vurgulanıyor. Deneyimli çalıştırıcı; Kadlec, Yobo, Sow ve Cristian Baroni'yi ise tribünde oturtacak..

Sarı-Lacivertliler'de Sivasspor karşılaşmasıda kadroya alınmayan ve tepkisini sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan neden oynatılmadığıyla ilgili mesaj atarak gösteren Moussa Sow ile teknik direktör Ersun Yanal arasındaki gerginliğin sürdüğü ifade edildi. Bu durum benzer bir sorundan dolayı Alex krizini hatırlatırken, yine Kasımpaşa maçı öncesinde böyle tartışmaların yaşanması ise Yönetim ve teknik heyeti harekete geçirdi. Hatırlandığı gibi Alex ile köprülerin atılmasının başlangıcı geçen sezonki Kasımpaşa deplasmanında alınan mağlubiyet olmuştu. Bu karanlık günlerin izini silen ve bir daha yaşanmaması için çaba harcayan sarı-lacivertliler Sow ile benzer bir sorun yaşamamak için Ersun Yanal'ın son gün kadroya Senegalli'yi alabileceği de belirtiliyor.
CANER VE SELÇUK FORMDA


Bu arada Yanal'ın kazanan 11'i bozmak istemediği ve oldukça formda olan Selçuk ile Caner'i yine 11'de oynatacağı tahmin ediliyor. Sivasspor maçında Selçuk ve hem Sivasspor hem de milli maçlarda iyi performans sergileyen Caner bu dönemde Yanal'ın en güvendiği isimler olacak.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.