Piramit Haber

Olimpiyatlarda gelen madalyalar tekvandoya olan ilgiyi artırdı

Spor

Şehitkamil Belediyespor Kulübü, Gaziantep’te 10 kulüpten 196 sporcunun katılımı ile tekvando bahar kupası düzenledi. Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Hüseyin Çolak, 2012 Londra Olimpiyatları’nda Servet Tazegül ve Nur...

Şehitkamil Belediyespor Kulübü, Gaziantep’te 10 kulüpten 196 sporcunun katılımı ile tekvando bahar kupası düzenledi.

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Hüseyin Çolak, 2012 Londra Olimpiyatları’nda Servet Tazegül ve Nur Tatar’ın elde etmiş olduğu başarıların, bölge genelinde tekvando branşına olan ilgiliyi fazlasıyla artırdığını söyledi.

Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'nde gerçekleştirilen Şehitkamil Nerobet Tekvando Bahar Kupası’na, Mersin Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Mersin Mete Spor Kulübü, Araban Belediyespor, Nizip Belediyespor, İslahiye Tekvando Spor Kulübü ile birlikte bölge gelinde tekvando branşında faaliyet gösteren toplamda 10 spor kulübünden 196 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.

Şehitkamil Tekvando bahar kupasına katılan tüm kulüpler adına açıklama yapan Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Antrenörü Şiho Mete, düzenlenen bu organizasyonların özellikle bölge genelinde milli sporcular yetiştirebilme adına büyük katkı sağladığını ifade etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.