Piramit Haber

Necati Demirkol: Aziz Yıldırım'ı salona almayın

Spor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak maç öncesinde olay çıktı.

 Galatasaray ile Fenerbahçe kadın basketbol takımları arasındaki final mücadelesi hayli gergin anlara sahne alıyor. Karşılaşma öncesi Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Necati Demirkol'un emniyet görevlilerinden isteği ise hayli dikkat çekti: Aziz Yıldırım gelirse salona almayın!
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol, emniyet görevlilerinden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın gelmesi halinde salona alınmamasını istedi.
Demirkol, emniyet görevlilerine, Yıldırım'ın tribüne çıkması durumunda yaşanabilecek olaylara vurgu yaparak, "Şike davasından infazı kesinleşmiş birisini tribüne oturtup da provokasyon yapmasına izin vermem.

Galatasaray ve Fenerbahçe önemli değil ama olay çıkarsa burada insanların hayatı tehlikeye girer. Siz emniyet olarak buna karşı çıkmalısınız" dedi

Fenerbahçeli yöneticiler, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun protokol tribününden salona girermeye çalışırken arbede çıktı. Bazı Fenerbahçeli yönetim kurulu üyeleri salona alınmadı.

Yaşanan olaylar sonrasında FBTV'ye konuşan Mahmut Uslu, "Galatasaray bize operasyon yaptı. Biz de bunun gereğini yaparız. Taraftarlar küfür edebilir ama yöneticilerin yaptığı küfürden daha beter.

Aziz Yıldırım ile yatıp kalkıyorlar. Biz Mekteb-i Sultani'nin ne olduğunu biliyoruz. Küfür etmeleri önemli değil, ettiklerini aynen kendilerine iade ediyoruz" dedi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.