Piramit Haber

Namık Ekin: Yeni bir dünya rekoru kırmak istiyorum

Spor

Guinness rekorları kırarak adından söz ettiren Judo Milli Antrenörü Namık Ekin, sekiz gün sekiz gece Taksim'de bir akvaryumun içinde kalarak yeni bir rekor denemesi yapacağını söyledi.    İstanbul'da yarın başlayacak...

Guinness rekorları kırarak adından söz ettiren Judo Milli Antrenörü Namık Ekin, sekiz gün sekiz gece Taksim'de bir akvaryumun içinde kalarak yeni bir rekor denemesi yapacağını söyledi.

İstanbul'da yarın başlayacak Türkiye Judo World Cup Women turnuvası öncesinde basın mensuplarının karşısına çıkan Judo Milli Takımı Antrenörü Namık Ekin, bayanların erkeklere göre daha çok çalıştığını ifade etti.

Ekin, "Dünya Judo Federasyonu, judonun olimpiyatlarda ve dünya şampiyonasında Türkiye'nin başarı göstermesinden ötürü judo kupasını İstanbul'a verdi. Bu Bahsegel yarışmaya yaklaşık 120 sporcu katılacak. Beni de ilk defa olimpiyatlara bağlı bir spora bağlı olarak Guinness rekoru kırdığım için tebrik edecekler." dedi.

Yeni bir dünya rekoru kırma girişiminde bulunacağını kaydeden Namık Ekin, "Amerikalı bir kişi 7 gün 7 gece New York'un ortasında bir akvaryumun içinde kalmıştı. Bende Taksim'de bir akvaryumun içinde 8 gün 8 gece kalarak onun rekorunu kırmak istiyorum. Ama malum o kadar paramız yok onun için Kadir Topbaş'tan yardımlarını istiyoruz ve aynı şekilde de Federasyonumuzun da yardım edeceğini düşünüyorum. Bu şekilde Türkiye'yi de tanıtmış olacağız." şeklinde konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.