Piramit Haber

Mucizelere kaldı

Spor

Türkiye, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki altıncı maçında Macaristan ile 1-1 berabere kalarak Brezilya umutlarını zora soktu.

İSTANBUL

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşılaşan A Milli Futbol Takımı ile Macaristan maçı, 1-1 berabere sona erdi.

Önemli Dakikalar


Karşılaşmanın 63. dakikasında Burak Yılmaz'ın attığı golle Türkiye 1-0 öne geçti.
Maçın 71. dakikasında Macaristan, Daniel Böde'nin attığı golle durumu 1-1 berabere yaptı.

İlk yarı

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki Türkiye-Macaristan maçının ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.
Maça her iki takım da dengeli başladı ve ilk 10 dakikanın ardından Türkiye oyunu rakip sahaya taşımaya başladı. Kanatlardan yapılan atak çabalarına karşın gol fırsatları bulmakta sıkıntı yaşayan A Milli Takım, müsabakanın ilk önemli tehlikesini ise 24. dakikada kendi kalesinde gördü. İlk yarının son dakikalarında Macaristan kalesine baskısını artıran milliler, tüm çabalarına karşın bu devrede aradığı golü bulamadı.
Türkiye karşısında savunma güvenliğini elden bırakmayan bir oyun ortaya koyan Macaristan, hızlı hücumlarla gol fırsatları aradı. Mücadelenin 24. dakikasında Vanczak ile önemli bir gol fırsatını değerlendiremeyen konuk ekip, ilk yarıda savunmasında da önemli hatalar yapmayarak Türkiye'nin ataklarına karşı koymayı başardı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.