Piramit Haber

Mert Günok bir başka bahara!

Spor

3 haftalık başarılı performansının ardından Mert için 'kalenin yeni sahibi' yorumları yapılıyordu. Ancak cezası biten Volkan, Akhisar sınavında hocasının ilk tercihi olacak ve 25 yaşındaki file bekçisine yine kulübe yolu gözükecek.

 Volkan Demirel’in Süper Kupa Finali sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle aldığı 3 maçlık cezanın ardından sezonun ilk üç haftasında kaleyi koruyan isim Mert Günok’tu...
İlk hafta oynanan Karabükspor karşılaşmasında yediği 2 golün ardından diğer iki mücadelede kalesini rakiplere kapatan Mert, gösterdiği performansla da adından söz ettirdi.

Kalenin yeni sahibi olabileceği yönünde yorumlar ortaya çıkarken, cezası sona eren Volkan Demirel, 4. haftadaki Akhisar sınavında hocasının ilk tercihi olacak. Altyapısından yetiştiği Fenerbahçe’de A takımı ile 7. sezonuna giren 25 yaşındaki Mert’e ise tekrar kulübe yolu gözükecek.

Mert için sorun yok!
Her sezon öncesi ismi birçok kulüple anılmasına rağmen Sarı-Lacivertliler’de kalmayı tercih eden ve kalenin ilk adayı olmayı hedefleyen Mert Günok’un, teknik heyeti en çok mutlu eden tavrı ise her zaman ilk 11’de oynayacakmış gibi çalışması...

Yedek kalmayı sorun yapmayan yıldız file bekçisi, antrenmanlarda eksiksiz bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.