Piramit Haber

Merada ''Golf antrenmanı''

Spor

Ardahan'ı Cumhuriyet Kupası Turnuvası'nda temsil edecek golfçular, kentte golf sahası olmadığı için antrenmanlarını çayırlık alanda sürdürüyor.

ARDAHAN – Günay Nuh

Kuşadası'nda yapılacak Cumhuriyet Kupası Turnuvası'na hazırlanan Ardahanlı golfçular, antrenmanlarını meralarda yapıyor.

Kentte golf sahaları olmayan Ardahanlı golf sporcuları Doğan Can Atıcı, Volkan Bulut ve Özlem Aktürk, Aydın'da yapılacak Cumhuriyet Kupası'na merada hazırlanıyor. Sporcular, öğleden sonra başladıkları hazırlıkları akşam saatlerine kadar sürdürüyor.

Golf antrenörü Tarkan İli, Kuşadası'nda 28-29 Ekim tarihlerinde düzenlenecek turnuvaya 3 kişilik ekiple katılacaklarını söyledi.

Turnuva için çalışma performanslarını artırdıklarını ifade eden İli, ''Ben ve sporcularım Cumhuriyet Kupası'na hazırlanmaya başladık. Aydın'dan Ardahan'ı başarılı bir şekilde temsil ederek dönmek istiyoruz. Bu anlamda sporcularıma güveniyorum'' dedi.

''Çayırlarda keyifle bu sporu yapıyor olsak da bize golf sahası lazım''

Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binasının batısındaki çayırlık alanda antrenmanlarını sürdürdüklerini belirten İli, bunun kendileri için keyifli olduğunu söyledi.

Büyükbaş hayvanların, atların otladığı meralarda golf oynadıklarını anlatan İli, şunları kaydetti:

''Bu çayırlarda keyifle bu sporu yapıyor olsak da bize bir golf sahası lazım. Bu konuda da yetkililerin üzerine düşeni yapacağına inancımız tam. Çünkü buradaki amacımız daha büyük başarılara imza atmak. Yıldız ve gençler kategorisinde Türkiye şampiyonu çıkardık. Sahamız olursa daha çok başarı sağlamış olacağız, daha çok genci spora kazandırmış olacağız.''
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.