Piramit Haber

Mendes'in Para Oyunu...

Spor

Beşiktaş, Fernandes ile anlaşmak üzereyken araya yine Jorge Mendes girdi. Ferdi’nin aklını çeldi. Yıllık 2.7 milyon euro isteyen Portekizli yıldız, bir anda 4 milyon euroya çıktı.

Beşiktaş'ın belalısı Jorge Mendes yine iş başında... Siyah-Beyazlılar’dan geçmiş yıllardaki transferlerden 20 milyon euro koparan Portekizli menajerin şimdiki hedefi ise Manuel Fernandes’i Beşiktaş’tan koparmak. Bir türlü yeni sözleşmeye imza atmayan Ferdi’nin aklını çelen kişinin Mendes olduğu ortaya çıktı. Yönetim, 2 ay öncesine kadar sözleşme için Portekizli yıldız ile yüzde 90 anlaşmıştı. Tek sorun Mendes’in istediği 1.8 milyon euroluk imza parasıydı.
BEŞ YIL İÇİN TOPLAM 17.5 MİLYON EURO
Yönetim bu konuda da uzlaşmaya yanaşmışken Ferdi, bir anda yıllık ücret olarak istediği 2.7 milyon euroyu, 4 milyon euroya çıkardı. Yıldız maestro, ayrıca imza parası olan 1.8 milyon euroyu nakit istedi. Kontratının da 5 yıllık olmasını talep etti. Yönetim, bu istekler sonrasında beyninden vurulmuşa döndü. Bunun üzerine Fernandes’e 3 yıl için toplam 7.5 milyon euro önerildi. İmza parası olan 1.8 milyon euroyu da 3 yılda verme teklifi getirildi.

RUS KULÜPLERİ SIRAYA GİRDİ!

27 yaşındaki yıldız, bu teklifi de geri çevirdi. Fernandes’in ise bu tavırları takınmasının altında yatan nedenin su yüzüne çıkması uzun sürmedi. Evet! ‘Süper Ajan’ lakaplı Mendes... Portekizli simsar, Fernandes’i başka takımlara satarak fazla para kazanma hedefinde. Mendes, Ocak’ta serbest kalacak Fernandes’i ilk F.Bahçe’ye önerecek. Olumsuzluk halinde sırada bekleyen Ruslar’la masaya oturacak.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.