Piramit Haber

Memleketini unutmadı

Spor

Borussia Dortmundlu İlkay Gündoğan, Dursunbeysporlu 57 futbolcuya, forma ve ayakkabıları hediye etti


BALIKESİR

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) geçen yıl şampiyon olan Borussia Dortmund'da oynayan İlkay Gündoğan, memleketi Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde faaliyet gösteren spor kulübünün futbol takımlarında yer alan toplam 57 oyuncuya, özel olarak yaptırdığı formalarla birer futbol ayakkabısı hediye etti.
Dursunbeyspor Kulübü Başkanı Yusuf Turhan, Borussia Dortmund'un Türk oyuncusu İlkay Gündoğan'ın, devre arası tatilini Dursunbey'de geçirdiğini belirterek, Gündoğan'ın Dursunbeyspor ile yakından ilgilendiğini söyledi.
Turhan, ''Takımlarımızın antrenmanlarını izledi ve gençlere önerilerde bulundu. Başarılı gördüğü birkaç futbolcumuzla da yakından ilgilendi'' dedi.
Turhan, Gündoğan'ın, bir spor giyim firmasına, Dursunbeyspor'un renkleri olan sarı-kırmızı formalar yaptırdığını, A takımla 19 ve 13 yaş altı takımlarda forma giyen toplam 57 oyuncuya bu formaların yanı sıra, birer krampon hediye ettiğini bildirdi.
Gündoğan'ın bu desteğinin hem kulüp yönetimini hem de futbolcuları memnun ettiğini vurgulayan Turhan, ''Gündoğan'a, desteğinden dolayı plaket verdik. O da bize giydiği 8 numaralı formayı hediye etti'' diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.