Piramit Haber

Marmaris-Turgutreis etabı başladı

Spor

49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 183 kilometrelik Marmaris-Turgutreis etabı, başladı.

MUĞLA

49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 183 kilometrelik Marmaris-Turgutreis etabı, 25 takımdan 177 sporcunun katılımıyla başladı.

Marmaris Atatürk Caddesi'nden başlayan turun startını Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu birlikte verdi. 

Müftüoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, turun ve Marmaris'te tur nedeniyle düzenlenen organizasyonun her geçen yıl daha iyiye gittiğini söyledi. 

Bisiklet sporunda dünyanın en popüler sporcularından Andre Greipel'in dünkü etabı birinci tamamladığını hatırlatan Müftüoğlu, bunun, Greipel'in Türkiye'de kazandığı dokuzuncu yarış olduğunu kaydetti. Müftüoğlu, Greipel gibi dünya şampiyonu tanınmış sporcuların katılmasının turun geldiği noktayı gösterdiğini dile getirdi. 

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Marmaris, Bodrum ve Fethiye başta olmak üzere turistik bölgelerin dünyaya tanıtımına önemli katkıda bulunduğuna dikkati çeken Müftüoğlu, gelecek sene 50'ncisi yapılacak turun çok daha görkemli geçeceğini kaydetti. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.