Piramit Haber

ManU yıldızlarını getirmiyor

Spor

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi Manchester United yıldızlarını İstanbul'a getirmiyor

İSTANBUL

UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu beşinci maçında Galatasaray'a konuk olacak İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United'da, İstanbul'a getirilecek kadro belli oldu.

İngiliz ekibinin internet sitesinden yapılan açıklamada, teknik direktör Alex Ferguson tarafından Galatasaray maçı için 21 kişilik bir kadro oluşturulduğu belirtilerek, özellikle genç isimlere yer verildiği aktarıldı.

Alex Ferguson'un, genç oyuncular Nick Powell, Larnell Cole, Davide Petrucci, Ryan Tunnicliffe, Joshua King, Marnick Vermijl, Tom Thorpe ve Sam Johnstone'u Galatasaray maçı kadrosuna aldığı, Wayne Rooney, Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Paul Scholes, David De Gea ve Robin van Persie gibi tecrübeli ve takımın önemli isimlerinin ise İstanbul'a getirilmeyecekleri belirtildi.

Manchester United'ın 21 kişilik kadrosu şöyle:
Sam Johnstone, Anders Lindegaard, Rafael, Alexander Buttner, Phil Jones, Tom Thorpe, Marnick Vermijl, Scott Wootton, Michael Carrick, Davide Petrucci, Larnell Cole, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Anderson, Nick Powell, Ashley Young, Ryan Tunnicliffe, Javier Hernandez, Joshua King, Danny Welbeck ve Federico Macheda.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.