Piramit Haber

Manchester United 1-1 Chelsea

Spor

İngiltere Premier Lig'de Manchester United ile Chelsea kozlarını paylaştı. Old Trafford'daki maçta Maviler, Drogba'yla öne geçerken, Kırmızı Şeytanlar'a 1 puanı Van Persie'nin 90+4'teki golü getirdi.

İngiltere Premier Lig'in 9. haftası dev bir karşılaşmaya sahne oldu. Sezona muhteşem bir başlangıç yaparak liderlik koltuğuna oturan Chelsea, inişli çıkışlı bir performans ortaya koyan Manchester United'la deplasmanda kapıştı. Old Trafford'un ev sahipliği yaptığı mücadelede 1-1'lik skorla noktalandı. Böylece Mourinho'nun öğrencileri, bu sezonki 2. kez puan kaybetti. Van Gaal'in ekibi ise bu yıl 6. defa bir maçtan galip ayrılamadı.

Hesabı Drogba açtı
Tüm dünyanın yakından takip ettiği müsabakanın ilk 45 dakikalık bölümü golsüz eşitlikle tamamlanırken, ikinci devreye hızlı giren Maviler'de Galatasaray'ın eski yıldızı Didier Drogba, 53'te sahneye çıktı ve harika bir kafa golüyle Londra temsilcisini öne geçirdi: 0-1. Bu dakikadan itibaren Jose Mourinho'nun takımı daha kontrollü bir oyun sergilerken, 90'da Branislav Ivanovic, hakem Phil Dowd tarafından ikinci sarı kartı görüp oyundan ihraç edildi.


Van Persie ipten aldı
Kritik maç Chelsea'nin üstünlüğüyle bitecek derken, Kırmızı Şeytanlar'da sahneye Robin van Persie çıktı. Marouane Fellaini'nin vuruşunda kaleci Thibaut Courtois'ten dönen top sonrası ceza alanında oluşan karambolde iyi bir fırsat yakalayan Hollandalı yıldız, 90+4'te ağları havalandırıp ManU'yu son anda yenilgiden kurtaran isim oldu: 1-1.




Chelsea'den 2. fire

Bu sonuçla ligde 3 hafta sonra kayıp yaşayan Chelsea, puanını 23'e çıkarıp liderliğini sürdürdü. Maviler, bir sonraki maçında evinde Queens Park Rangers'la kozlarını paylaşacak. Mağlup olmama serisini 4 haftaya yükselten, ayrıca peş peşe 2. beraberliği alan Manchester United ise 13 puana yükseldi. Louis van Gaal'in öğrencileri, gelecek hafta Manchester City'yle deplasmanda oldukça kritik bir derbi maçı oynayacak.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.