Piramit Haber

Mamaklı şampiyon halterciler Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor

Spor

Katıldıkları turnuvalarda önemli dereceler alan Mamak Belediyesi Halter Takımı, Ankara Şampiyonası’nda üç ikincilik elde ederek, gümüş madalyanın sahibi oldu. Yeni sezon çalışmalarına başlayan Halter Takımı, Şubat ayında gerçekleşecek...

Katıldıkları turnuvalarda önemli dereceler alan Mamak Belediyesi Halter Takımı, Ankara Şampiyonası’nda üç ikincilik elde ederek, gümüş madalyanın sahibi oldu. Yeni sezon çalışmalarına başlayan Halter Takımı, Şubat ayında gerçekleşecek Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor.

Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleşen Ankara şampiyonluğu müsabakasında, Mamak’ı başarıyla temsil eden Mamak Belediyesi Halter Takımı sporcuları Berkant Yiğit (50 kg), Hasan Hüseyin Akyol (50 kg) ve Ömer Açıkgöz (+94 kg) Ankara ikinciliği elde ederek gümüş madalyanın sahibi oldu.

Gençler, yıldızlar ve büyükler olmak üzere 3 kategoride gerçekleşen şampiyonanın ardından yeni sezon çalışmalarına başlayan Halter Takımı, Şubat ayında gerçekleşecek Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor.

Mamak Belediyesi Halter Takımı’nın katıldıkları turnuvalarda önemli dereceler elde etmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, sporun sadece rekabet değil, Asyabahis farklılıkları kaynaştıran sosyal bir etkinlik olduğunu söyledi. Akgül, şunları söyledi:

“Halter takımımızı elde ettiği bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Ata sporlarımızdan biri olan halter sporunu teşvik etmek için spor kulübümüz yoğun çaba sarf ediyor. Sporcularımız uluslararası şampiyonalarda da daha büyük başarılara imza atarak hem bizim hem de ülkemizin gurur kaynağı olacaklardır. Sporcularımız ve başarılı antrenörlerini tek tek kutluyorum. Aldığı başarılar ile Mamak halkının göğsünü kabartan genç haltercilerle bütün Mamak gurur duyuyor.”

Yeni sezon çalışmalarına 12 sporcuyla Mamak Ulu Önder İlköğretim Okulu’nda başladıklarını söyleyen takım antrenörü İsa Altınyurt da “Her geçen gün başarı çıtamızı biraz daha yükseltmekteyiz. Sporcularımızın azimli çalışmalarının sonucunda başarılı olduk. Bizleri destekleyen Başkanımız Sayın Mesut Akgül’e ve kulüp yönetimine desteklerinin karşılığını büyük başarılar olarak geri vereceğiz. Elde ettiğimiz dereceleri Mamak halkına armağan ediyoruz.” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.