Piramit Haber

Madrid derbisinde Atletico Madrid 4-0 Real Madrid

Spor

Madrid derbisinde Atletico, Real'i çimlere gömdü! Eflatun-Beyazlılar'ı konuk eden Simeone'nin öğrencileri, dev rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla devirdi.

İspanya La Liga'nın 22. haftası Madrid derbisine sahne oldu.
Dev kapışmada Atletico Madrid, sahasında Real Madrid'i misafir etti.

Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan müsabakada Diego Simeone'nin öğrenciler, Eflatun-Beyazlı rakibini 4-0'lık skorla mağlup ederek sansasyonel bir galibiyet elde etti.

Altın Top sahibi Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo ise ortaya koyduğu futbolla eleştirildi.
 
Vicente Calderon Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı karşılaşmaya iyi bir başlangıç yapan Kırmızı-Beyazlılar, 14. dakikada Tiago Mendes'in kaydettiği golle öne geçmeyi başardı:1-0. 
Milli oyuncumuz Arda Turan mükemmel bir futbol ortaya koydu. Altın Top sahibi Cristiano Ronaldo'nun ise performansı tartışıldı.

Arda Turan, ilk 11'de başladığı maçın tamamında forma giydi, sergilediği performansla alkış topladı.

Üst üste ataklarla Real kalesini abluka altına alan Atletico, 18'de Saul Niguez'in şahane bir röveşatayla fileleri havalandırmasıyla farkı ikiye çıkardı: 2-0.
Taraflar soyunma odasına bu skorla giderken, Atletico Madrid oyundaki etkinliğini sürdürdü. Dakika 67'de milli oyuncumuz Arda önderliğinde başlayan atakta Antoine Griezmann ağları sarstı, Kırmızı-Beyazlı ekibi 3-0
üstünlüğe taşıdı.
Noktayı koyan isim ise Mario Mandzukic oldu. Ezeli rakibi karşısında muhteşem bir performans sergileyen Atletico Madrid, 89'da Hırvat yıldızın attığı golle dev maçı 4-0
'lık galibiyeti elde etti, tarihi bir zafere imzasını attı.
Bu skorla birlikte ligde peş peşe dördüncü kez kazanan Arjantinli teknik patron Simeone'nin takımı, puanını 50'ye yükseltti.
Atletico Madrid, bir sonraki maçında Celta Vigo deplasmanına çıkacak. Ligde 5 müsabaka sonra mağlubiyete uğrayan Real Madrid, 54 puanda kaldı ve liderlik koltuğundaki yerini korudu.

İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti'nin takımı, gelecek hafta evi Santiago Bernabeu'da Deportivo La Coruna'yı ağırlayacak.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.