Piramit Haber

Maçları apartmandan seyredecek

Spor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Şener, kendisine verilen ceza ile ilgili, ''Cezamız var, maçlara gidemiyoruz. Yüksek apartmanlardan seyretmeye çalışacağım '' dedi..


ANTALYA

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, takımın kamp yaptığı Gloria Serenity Otel'in spor kompleksinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şener, milli futbolcu Giray Kaçar'ın yaşadığı kalp rahatsızlığı yüzünden sezonu kapatmasıyla ilgili olarak, Giray'ın sağlık sorununun doğuştan olduğu, futbolcunun spor yapmaması gerektiğinin kendilerine bildirildiğini ifade etti.

Giray'ın 5-6 ay dinlenmek istediğini belirten Şener, ''Biz de uygun gördük. Yapacak bir şey yok. Bundan sonra hayatını antrenör olarak devam ettirir. Bildiğim kadarıyla Giray antrenörlük okuyor şu anda'' şeklinde konuştu.

Yüksek apartmandan maç seyri

Şener, bir gazetecinin cezasını hatırlatması üzerine de ''Cezamız var, maçlara gidemiyoruz. Yüksek apartmanlardan seyretmeye çalışacağım tabi ki'' diye konuştu.

İtirazın sonuç getireceğine inanıp inanmadığının sorulduğu Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:
''İtiraz etmedim, neye itiraz edeceğim? Taraflı bir kurula itiraz etsen ne olur ki? Gelecek cevap belli. Kalkıyor senin seçtiğin adamlar sana böyle oturdukları yerden, hiç demokratik olmayan, konuşma özgürlüğünü kısıtlayan ceza veriyor. Bunlar hiç hoş değil. Bir gün ama bunların hesabı sorulur.''
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.