Piramit Haber

Maçlara tek tek bakıyoruz

Spor

Beşiktaşlı Oğuzhan, ''Maçlara tek tek bakıyoruz. 'Şampiyon olursak ne güzel olur' diye düşünüyoruz. İnşallah sezon sonu böyle konuşabiliriz'' dedi....


İSTANBUL

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Oğuzhan Özyakup, maçları tek tek değerlendirdiklerini belirterek, şampiyonluğu sezon sonuna doğru konuşmaları gerektiğini söyledi.

Siyah-beyazlı takımın yaptığı antrenman sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Oğuzhan, Spor Toto Süper Lig'de yakaladıkları çıkış, takımdaki arkadaşlık ortamı ve kendi performansı hakkında konuştu. 

Sezon başında kimsenin kendilerine şampiyonlukla ilgili soru sormadığını aktaran genç oyuncu, ''Biz maçlara tek tek bakıyoruz. Hep, 'Şampiyon olursak ne güzel olur' diye düşünüyoruz. İnşallah sezon sonu böyle konuşabiliriz. Şimdi önümüzde Ankaragücü maçı var. Kupa maçı bizim için çok önemli. İnşallah kazanıp turu atlarız'' dedi.

Thierry Henry ve Robin van Persie gibi oyuncuları örnek aldığını belirten Oğuzhan, ''Ama en beğendiğim futbolcu Fabregas'tı'' ifadelerini kullandı.

Oğuzhan, Fernandes gibi bir futbolcuyla oynadığı için çok şanslı olduğunu belirterek, Fernandes'in saha içinde ve dışında kendisine yardımcı olduğunu söyledi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.