Piramit Haber

Lucescu Galatasaray'da mı? Ortalık karıştı...

Spor

İtalyan basını Galatasaray'ın açıklamalarına rağmen o hocayı sarı kırmızılılarla anmaya devam ediyor.

İtalyan basını Galatasaray’ın açıklamalarına rağmen o hocayı sarı kırmızılılarla anmaya devam ediyor.
Spor Toto Süper Lig’de Roberto Mancini’nin teknik direktörlüğünü yaptığı Galatasaray, ligi ikinci sırada bitirdi ve Fenerbahçe’nin cezası sebebiyle katılamadığı Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılım hakkı kazandı.

Ayrıca İtalyan teknik adam yönetiminde 9 sene sonra Türkiye Kupası’nın kaldıran sarı kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’nde de ikinci tur gördü. Ligin son haftası oynanan Erciyesspor maçından sonra açıklamalar yapan Mancini “Burada kalmak istiyorum” diyerek gönlünün kalmaktan yana olduğunu açıkladı.

Ayrıca kulübün basın sözcüsü Şükrü Ergün de maç sonu yaptığı açıklamada Roberto Mancini’nin takımda kalacağını söylemişti.

Fakat İtalyan medyası bunun tam aksini söylüyor. beIN Sports, CNN ve Gazzetta dello Sport’daki yazıları ile tanınan ünlü gazeteci Tancredi Palmeri, sosyal medya hesabından Galatasaray’ın Lucescu ile anlaşmaya vardığını ve sarı kırmızılıların Roberto Mancini ile fesih konusunda maddi anlaşmayı beklediğini iddia etti.

Bu iddia sarı kırmızılıların açıklamaları dikkate alınınca Türkiye’de şaşkınlıkla karşılansa da o Tweet’in altına yorum yapan başka gazetecilerden gelen “bu anlaşma yapılalı bir ay oluyor” açıklamaları kafa karıştırdı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.