Piramit Haber

Londra'dan dahi iyi organizasyon yapacağız

Spor

Spor Bakanı Kılıç, ''İngiltere Spor Bakanı'nın desteği ile Londra 2012'den daha iyi bir organizasyon gerçekleştireceğimize inanıyoruz'' dedi..

ANKARA 

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İngiltere Spor ve Turizm Bakanı Hugh Robertson ile makamında görüştü. İngiliz Bakan'ın kendisiyle 2012 Londra Olimpik ve Paralimpik Oyunları'ndaki deneyimlerini paylaştığını belirten Kılıç, ''Londra 2012 Yaz Olimpiyatları'nda kusursuz diyebileceğimiz bir organizasyona bütün milletçe tanıklık ettik. İngiltere Spor Bakanı'nın desteği ile Londra 2012'den daha iyi bir organizasyon gerçekleştireceğimize inanıyoruz'' diye konuştu.

Bakan Robertson'un Lonra'da da dostluğunu gördüğüne değinen Kılıç, ''Bundan sonraki süreçte deneyim anlamında da dostluğumuz devam edecek'' ifadesini kullandı.

İngiliz Bakan Robertson da Türkiye'nin spor için heyecan verici bir dönemden geçtiğini dile getirerek, beraberinde uzmanlardan oluşan bir heyet getirdiğini ve Türkiye'nin olimpiyat
hedefine ulaşmasında ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini söyledi.

2020 Olimpiyatları'na ev sahipliği yapacak ülkenin belli olacağı eylül ayına kadar Türkiye'nin önünde 6 aylık süreç bulunduğunu hatırlatan Robertson, ''İstanbul'un 2020 Olimpiyatları için şansı oldukça iyi. Bu süreç, kulis çalışmaları için çok önemli olacak'' dedi.
Robertson, Sheraton Otel'deki seminerin ardından Altındağ ilçesindeki Polisamca İlköğretim Okulu'nu ziyaret edecek.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.