Piramit Haber

''Lige renk katacağız''

Spor

Çaykur Rizespor'un Teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Denizli, yeşil-mavili ekiple ilk antrenmanına çıktı..


RİZE

PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Denizli yeşil-mavili ekiple ilk antrenmanına çıktı.

Denizli, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında bütün takımlara başarı dileyerek, ''Çalışmaları Rize'de yapmayı düşünüyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde beş gün için Antalya'ya gidebiliriz. Ancak şehirde kalarak, şehirle bütünleşerek çalışmaları yapmak istiyoruz. Bu imkan ve şartlar var'' dedi.

Zor bir yarışın içine girdiklerini kaydeden Denizli, ''Yeterli kadro yapısına sahip değiliz. Bunu önümüzdeki günlerde sayı olarak biraz çoğaltmamız gerekiyor. Sakatlıkları nedeniyle takıma katılamayacak arkadaşlarımız var, koşulları değerlendireceğiz. Bu lige ayrı bir renk katacağımıza, ayrı bir keyif vereceğimize inanıyorum. İçeride dışarıda ülke adına yapılacak bir çalışmanın başlangıcı olacak. Örnek bir çalışma olur'' şeklinde konuştu.

Denizli, hazırlık dönemi içerisinde iki üç futbolcu deneyebileceklerini, bu isimlerden ilkinin Alman asıllı Türk vatandaşı Christian Demirtaş'ın takımla birlikte antrenmana çıktığını belirtti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.