Piramit Haber

Ligde kal otomobili kap

Spor

Mersin İdmanyurdu, futbolcularına takımın ligde kalması halinde otomobil vermeyi planlıyor..



MERSİN - Kerem Kocalar

Sezon başından beri istediği performansı gösteremeyerek, Spor Toto Süper Lig'de puan cetvelinin son sırasına yerleşen Mersin İdmanyurdu'nun yönetimi, takımın ligde kalması halinde futbolcularına otomobil vermeyi planlıyor.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın sıkıntılı bir süreçten geçtiğini hatırlatarak, geriye dönüp bakmanın bir anlamının olmayacağını, bu yüzden önlerindeki 11 haftayı en iyi şekilde tamamlamak için çaba göstereceklerini söyledi.

Dün teknik heyet ve futbolcularla toplantı yaptıklarını, görüşmelerde de 11 haftalık yol haritasını çıkardıklarını dile getiren Kahramanlı, ''Özellikle başta hocamız olmak üzere futbolcularımız işin ciddiyetinde olmalı. Futbolcular sıkıntılı durumun gereğini yapacaktır'' dedi.
Ligde hiç bir şeyin henüz bitmediğini ifade eden Kahramanlı, şöyle devam etti:

''6 maç aldığımızda işimiz kolaylaşacak. Takım daha yeni yeni oturdu. 1-2 sakat futbolcumuz daha var. Onlar da 2 haftaya kadar aramıza katılacak. Artık hiç bir mazeretimiz kalmadı. Bu hafta deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımız sürüyor. Güçlü ve zorlu bir deplasmana gideceğiz. Ama biz de güçlü bir kadroya sahibiz. 29 yıl sonra lige katılan bir takımız. Burada havlu atmak bize yakışmaz.''

Spor Toto Süper Lig'e çıkmadan önce futbolculara otomobil sözü verdiklerini hatırlatan Kahramanlı, şöyle konuştu:

''Bu sözümüz takım içinde çok güzel bir motivasyon oluşturdu. O dönem, (Süper Lig'e çıkalım) demiştik, futbolcularımız da gereğini yapıp, bizi şampiyon olarak lige çıkardı. Futbolcularımıza otomobil hediye etmiştik. Mevcut durumumuza baktığımız zaman en çok ihtiyaç duyduğumuz şeyin motivasyon olacağını görüyoruz. İyi motive olursak, bu ligin kalıcı isimlerinden birisi oluruz. Biz de bu yüzden futbolcularımıza bu kez ligde kalmamız halinde Mercedes marka otomobil hediye etmeyi düşünüyoruz. Futbolcularımız işinin gereğini yapsın, ligde kalmamızı sağlasınlar, arabayı da kapsınlar. Herkes işini aslanlar gibi yapsın, futbolcularımıza araba feda olsun.''

Bazı maçlarda hakem hatalarıyla karşı karşıya kaldıklarını da anlatan Kahramanlı, ''Hakemler bazen hakkımızı alıyorlar. Hep aleyhimize düdük çalındı. Biz kimsenin hakkını almadık. Kimsenin hakkını da istemiyoruz. Sadece hakkımızın verilmesini istiyoruz. Bu anlamda hakemlerin de daha duyarlı davranmalarını istiyoruz'' diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.