Piramit Haber

Kuyt ve Sneijder'in istediği oldu, Süper Kupa ertelendi

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, daha önce 15 veya 16 Ağustos tarihlerinde oynanacağını açıkladığı Süper Kupa finalinin tarihini 25 Ağustos'a erteledi, bu haber Fenerbahçeli Dirk Kuyt ile Galatasaraylı Wesley Sneijder'i fazlasıyla sevindirdi

Bu akşam Arjantin ile yarı final maçına çıkacak olan Hollanda'nın bu maçtan sonra final ya da üçüncülük maçı oynayacak olmasından dolayı Fenerbahçeli Dirk Kuyt ve Galatasaraylı Wesley Sneijder'in Türkiye'ye dönüş tarihleri gecikecekti.

Sezonun sona ermesi ile birlikte milli takım kampına katılan ikili, böylece 15-16 Ağustos tarihlerinde tatillerine yeni başlamış olacak, dolayısıyla Süper Kupa finalinde forma giyemeyeceklerdi.
Ancak dev finalde oynamayı çok isteyen Hollandalı yıldızlar, dün Brezilya'dan TFF'ye seslenerek;"Lütfen Süper Kupa maçını en azından 1 hafta erteleyin. Çünkü biz de oynamak istiyoruz..." demişlerdi.

Türkiye Futbol Federasyonu da bugün yaptığı duyuruyla daha önce 15-16 Ağustos arasında oynanacağını açıkladığı finalin 25 Ağustos'a ertelendiğini iletti. Böylece bu maçta forma giymeyi çok isteyen oyunculara da gün doğmuş oldu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.