Piramit Haber

Koş annem koş

Spor

Akdeniz Oyunları'na hazırlanan iki milli atlet Apak ile Erişmiş, antrenmanlarda çocuklarının tezahüratlarıyla güç buluyor..

ANKARA - İlknur Çetinbaş

Milli çekiççi Eşref Apak'ın eşi Sema Apak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlıkların çok iyi gittiğini ve oğlu Ali'nin de kendisiyle antrenmana geldiğini söyledi. 

Anneliğin zor ama çok keyifli olduğunu anlatan Apak, "Annelik bana uğurlu geldi, spor kariyerimdeki ilkleri doğum yaptıktan sonra yaşadım. Doğumdan sonra gerçek anlamda koşmaya başladım. Olimpiyat barajını doğumdan sonra geçtim. Annelikten önce olimpiyat hayalim bile yoktu. Annelik bana inanılmaz bir güç verdi. Her şeyi yapabilecekmişim gibi hissettim" şeklinde konuştu.

Üç yaşındaki Musab'ın bu yıl kreşe başladığını belirten Erişmiş, şunları söyledi:

"Bu yıl daha rahatım, çift antrenman yapmaya başladım. Annelik dünyanın en güzel hissi. Anneliği hiçbir olimpiyat şampiyonluğuna değişmem. Evdeyken sporcu olduğumu unutuyorum, tam bir ev hanıyım. Piste çıktığım an sporcu olduğumu hatırlıyorum. Musab'ı antrenmanlara getirdiğimde çok keyif alıyor, bana 'koş anne, ağabeyleri geç' diye bağırıyor. Bana gerdirme hareketleri yaptırıyor, kendince yardım ediyor. Keşke daha önce anne olsaymışım. Musab'ın da sporcu olmasını istiyorum. Uzun mesafe koşmasın da ne koşarsa koşsun. Bizim antrenmanlarımız çok zor." 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.