Piramit Haber

Kocaman ile devam etmeliyiz

Spor

Genel Sekreter Yılmaz, Fenerbahçe'nin menfaatleri açısından Kocaman ile beraberliğin devam etmesi gerektiğini söyledi.

İSTANBUL - Serdal Kalaycı
Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Talat Yılmaz
, yönetim kurulu olarak istifasını kabul etmedikleri teknik direktörü Aykut Kocaman ile hedeflerine ulaşacaklarına inandığını söyledi. Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor karşısında alınan 3-1'lik yenilginin bir yol kazası olduğunu, bunu telafi edebilecek güce fazlasıyla sahip olduklarını vurguladı. 

Sarı-lacivertli yönetici, ''Netice itibarıyla, Fenerbahçe Kulübü'nün ve hocamızın menfaatleri açısından beraberliğimizin devam etmesi gerektiğini düşünüyor ve inanıyoruz. Kardemir Karabükspor maçında alınan yenilgi bir yol kazasıdır. Bir maçta kötü netice alınmıştır. Takımımızın kalitesi bunun üstesinden gelecek nitelikte. Takviye de gerekirse yaparız. Hocamızla beraber bu işi göğüsleriz''
şeklinde konuştu. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın toplantısına katılmak üzere dün gittiği Ankara'da toplantı sonrasında Fenerbahçe Kulübü kongre üyeleriyle yaptığı görüşmelerin medyaya tamamen farklı yansıdığını, bundan da büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Yılmaz, bir Fenerbahçeli olarak Kocaman'ın görevine devam etmesini istediğini ve bunun böyle olacağına yürekten inandığını söyledi. 
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.