Piramit Haber

Kendi futbolunu oynayacak

Spor

Kayserispor, Galatasaray maçında Drogba ve Snejder'e özel önlem almadan oynayacağını açıkladı..


KAYSERİ 

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Galatasaray maçında Drogba ve Snejder'e özel önlem almayı düşünmediklerini söyledi.
Teknik direktör Robert Prosinecki, gazetecilere yaptığı açıklamada, 17 Mart Pazar günü Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda karşılaşacakları Galatasaray maçının zor geçeceğini vurguladı.
Açık futbol oynamayı benimsemiş iki takımın karşı karşıya geleceğini belirten Prosinecki, ''Güzel bir maç olacağından kimsenin şüphesi olmasın. İki ekip de açık futbol oynamayı tercih ediyor. O yüzden maçın çok keyifli geçmesini bekliyorum. Stadın dolu olmasını temenni ediyorum. Zaten bu tip maçlarda oyuncuları motive etmenize gerek yok. Oyuncular, Galatasaray ile oynayacaklarının farkındalar. Futbolcularım şimdiden maçın havasına girmeye başladı'' diye konuştu.
Galatasaray'ın iki oyuncusu Drogba ve Snejder'den çekinmediklerine dikkati çeken Prosinecki, şunları kaydetti:
''Galatasaray, takım halinde çok kaliteli oyunculardan kurulu. Bulunduğu noktalara da kolektif uyum ve takım performansı sayesinde geldi. Galatasaray maçında Drogba ve Snejder'e özel önlem almayı kesinlikle düşünmüyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Biz de iyi futbol oynamaya çalışan bir takımız. Onların Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04 maçı var. Oradan nasıl çıkacakları tabi ki de önemli. Fakat Galatasaray her zaman Galatasaray'dır. Galatasaray'ı takip ediyoruz. Bizim için bilinmeyen bir şey yok. Biz de çıkıp en iyi performansımızı onlara karşı göstermek istiyoruz.''
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.