Piramit Haber

Kasımpaşa'da hedef lideri yenmek

Spor

Lig'de sezonun 2. yarısının açılış maçında sahasında lider Galatasaray'ı konuk edecek Kasımpaşa, 3 puanla ayrılmak istiyor..



İSTANBUL

Spor Toto Süper Lig'inin ilk yarısını 23 puanla 9. sırada tamamlayan lacivert-beyazlılar, yarın sahasında Galatasaray'ı mağlup ederek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. 5 maçtır ligde galibiyete hasret olan, son olarak deplasmanda 18 Kasım 2012'de Akhisar Belediyespor'u yenen Kasımpaşa, sahasında da teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde henüz 3 puanla tanışamadı. Kendi evinde en son 29 Eylül 2012'de Fenerbahçe'yi 2-0 yenen lacivert-beyazlılar, daha sonra iç sahada oynadığı 6 maçı da kazanamadı.

Arveladze iddialı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Galatasaray'ın büyük bir takım olduğunu vurgulayarak, ''Ligin ilk maçında zor bir rakip bizi bekliyor. Biz her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. İki cezalı oyuncumuz olmasına rağmen onların yerine yine yetenekli oyuncularımız sahada olacak. İnanıyorum ki, oyuncularım elinden gelenin en iyisini yapacak. Hepimiz bu maça iyi hazırlandık, rakibi iyi analiz ettik. İnşallah sahadan 3 puanla ayrılıp, 2013 yılına güzel bir başlangıç yapacağız. Taraftarlarımızı böylesine önemli bir maçta yanımızda görmek istiyoruz, onların desteği bizim için çok önemli'' ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.