Piramit Haber

Kartal'ın inadı inat: 2-1

Spor

Supor Toto Süper Lig 32. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.

 Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmak için Galatasaray'la kıyasıya bir mücadele veren Beşiktaş, Kasımpaşa'yı yenerek Sarı-Kırmızılılar'la arasındaki puan farkını korudu.
Siyah-Beyazlılar mücadeleye istekli başladı. Oyunu Kasımpaşa alanına yıkan ve rakibin kolay pas yapmasını engelleyen Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre ile etkili ataklar geliştirmeye başladı.

Nitekim gol de gecikmedi. 7. dakikada Veli'nin şutunu Andreas Isaksson çıkardı dönen topu düzgün bir vuruşla ağlara yollayan Oğuzhan Özyakup durumu 1-0'a getirdi. Golden sonra etkili ataklarına devam eden Beşiktaş, bu kez 17. dakikada ilk golün hazırlayıcısı olan Veli Kavlak'ın ayağından bulduğu gol ile farkı 2'ye çıkardı. İlk yarının kalanında başka gol olmayınca ilk yarı 2-0'lık Beşiktaş üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıda skoru korumaya yönelik bir futbol anlayışı sergileyen Siyah-Beyazlı ekip bol pas yaparak Kasımpaşa'nın etkili ataklar yapmasına izin vermedi. Hakem mücadelenin sonuna 6 dakika ilave etti. Kasımpaşa son dakikalarda kurduğu baskı sonucunda 90+4. dakikada Scarione ile farkı 1'e indirse de bu gol yeterli olmadı ve mücadeleyi Beşiktaş 2-1 kazandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.