Piramit Haber

Kartal'da transferler kampa yetişecek

Spor

Siyah-Beyazlılar, Stockholm'ün genç stoperi Milosevic ve Molde'li sağ bek Linnes'le anlaşmaya vardı. Oyuncuların kulüpleriyle pazarlıklarını sürdüren yönetim, iki ismi 13 Ocak'taki Antalya kampına getirmeyi planlıyor.

Beşiktaş Yönetimi, Süper Lig arasının başlamasının ardından bütün ağırlığını transfer konusuna verdi.
Ligde ve Avrupa Ligi’nde bütün planlarını şampiyonluk üzerine yapan teknik direktör Slaven Bilic’in raporu doğrultusunda harekete geçen Siyah-Beyazlılar, Alexander Milosevic ve Martin Linnes konusunda adeta gaza bastı.

Hırvat hocanın, Sivok’un yerine yeni bir isim istemesinin ardından Stockholm’lü Alexander Milosevic’le anlaşma sağlayan yönetim, futbolcuyla ön protokol imzaladı.

Geçen hafta sağlık kontrolünden geçirilen başarılı futbolcunun kulübüyle pazarlıklarını sürdüren yönetimin, 1 milyon Euro’luk teklifte bulunduğu öğrenildi.



Öte yandan sağ bek bölgesi için de Martin Linnes’le el sıkışan Siyah-Beyazlılar, Molde’ye önerdiği 2.5 milyon Euro’luk teklife gelecek cevabı beklemeye geçti. İki transferin de 13 Ocak’ta başlayacak Antalya kampına yetiştirilmesi planlanıyor.
İmza şov başlıyor

Veli Kavlak, Ersan Gülüm ve Cenk Gönen’le anlaşan Siyah-Beyazlı yönetimin, 3+1 yıllık resmi imzaları bugün atmayı planladığı ifade edildi.

Öte yandan Mustafa’yla 8 günlük aranın ardından nikah tazeleyecek olan yönetim, yıllık 1 milyon 750 bin Euro ve 250 bin Euro da imza parası isteyen Atiba’ya 1 milyon 500 bin Euro önerdi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.