Piramit Haber

Kartal İnönü'ye vedaya hazırlanıyor

Spor

Siyah-beyazlılar, sezon sonunda yıkılarak yeniden  yapılması planlanan BJK İnönü Stadı'nda son resmi  maçını 11 Mayıs Cumartesi günü Gençlerbirliği ile oynayacak..

İSTANBUL - Ercan Doğan 

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 11 Mayıs Cumartesi günü Gençlerbirliği'ni konuk edecek Beşiktaş, BJK İnönü Stadı'na veda etmeye hazırlanıyor.

Siyah-beyazlı ekip, sezon sonunda yıkılarak yeniden yapılması planlanan BJK İnönü Stadı'ndaki son resmi maçını Gençlerbirliği karşısında oynayacak. Kulüp başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulunun çalışmaları sonucunda yeniden inşa edilecek statta siyah-beyazlı taraftarlar, son kez bir lig karşılaşması izleyecek.

Beşiktaş ile Gençlerbirliği arasındaki mücadelede futbolcular ve teknik heyet de son kez taraftarların önüne çıkacak. 

Hedef galibiyet olacak

Siyah-beyazlı takım, BJK İnönü Stadı'ndaki son maçında Gençlerbirliği'ni yenmeye çalışacak.
"Kara Kartallar", rakiplerini yenerek, tarihi stada son kez gelecek taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatma hedefiyle sahaya çıkacak.

Taraftarlardan büyük ilgi

Beşiktaş'ın, stadındaki son resmi mücadelesine taraftarlar da büyük ilgi gösteriyor.
Gençlerbirliği maçı için çıkarılan biletlerin büyük bölümü satılırken, siyah-beyazlı kulüp, yoğun ilgiden dolayı taraftarlara teşekkür etti.

Son golü kim atacak?

Beşiktaş'ın stada veda maçında son golü kimin atacağı ise merakla beklenen bir başka konu olacak.

BJK İnönü Stadı'ndaki ilk golü efsane başkan Süleyman Seba atarken, yıkılmadan önceki karşılaşmada hangi futbolcunun son kez gol sevinci yaşayacağı da merakla bekleniyor.

İnönü Stadı'nda ilk maç 23 Kasım 1947'de Beşiktaş ile İsveç'in AIK takımı arasında oynandı. Bu stattaki ilk golü de o zamanlar Beşiktaş'ın futbolcusu olan, siyah-beyazlı kulübün onursal başkanı Süleyman Seba 40. dakikada attı. İnönü Stadı'ndaki ilk karşılaşma, AIK'in 3-2 galibiyetiyle sonuçlandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.