Piramit Haber

Kalıcı olmak istiyorum

Spor

Beşiktaş'ın yeni transferi Gökhan Süzen, siyah-beyazlı forma ile kalıcı olup kendini ispatlamak istediğini söyledi.

ANTALYA


Beşiktaş ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Gökhan Süzen, yeni takımının kamp yaptığı Antalya'nın Manavgat ilçesindeki otelin tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Gökhan Süzen, 5,5 yıldır Süper Lig'de oynadığını belirterek, ''İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da büyük maçlarda oynadım, maç tecrübem var. Buraya oynamak, kendimi ispatlamak için geldim'' dedi. 

Rekabete her zaman hazır olduğunu, rekabetin olmadığı yerde başarı olmayacağına dikkati çeken Gökhan, formayı hak edenin giyeceğini, hak ederek formayı giyen olmak istediğini kaydetti.

Çok istenildiği kulübe geldiğini, beklentilerin farkında olduğunu vurgulayan Gökhan Süzen, ''Elimden geleni yapıp siyah-beyazlı formaya layık olmaya çalışacağım. Eski kulübümden ayrılmak benim için zordu, güzel günlerim oldu. Başkanımıza, yöneticilere, Bülent hocaya çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu

Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gökhan, ''Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba sol bek bulmanın çok zor olduğunu söylemişti, bunu nasıl değerlendiriyorsun?'' sorusunu ''Hocamızın da dediği gibi o bölgede gerçekten çok az oyuncu var. Ben de o bölgede oynayabiliyorum, farklı bölgelerde de oynayabilirim. Ama gerçekten oynamak istediğim bölge, geleceğim için olan yer sol bek. Beşiktaş forması ile kalıcı olup kendimi ispatlamak istiyorum'' şeklinde yanıtladı. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.