Piramit Haber

Joe Hart 2019 dedi!

Spor

Manchester City, başarılı kalecisi Joe Hart'ın sözleşmesini 2019 yılına kadar uzattı.

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City, kalecisi Joe Hart'ın sözleşmesinin 2019 yılına kadar uzatıldığını açıkladı.
Uzun görüşmeler sonrasında imzayı atmak üzere masaya oturan Hart, kendini 2019 yılına kadar City'ye bağlayan sözleşmeye imzasını attı.

Kulübün resmi internet sitesine imzadan sonra açıklamalarda bulunan İngiliz file bekçisi mutluluğunu dile getirdi.

İşte Hart'ın açıklamaları:

"Gerçekten çok mutluyum. Uzun zamandır buradayım ve daha uzun yıllar burada olmak ve formayı giymek istiyorum. Burada önemli başarılar elde ettik. Deyim yerindeyse tarih yazdık. kulüp bu kadroyu korumak adına önemli işler yapıyor. Bu çok önemli..."
27 yaşındaki oyuncu ile 2019 yılına kadar nikah tazeleyen City'nin tecrübeli file bekçisine ödeyeceği ücret açıklanmadı.

Hart, imza sonrası yaptığı açıklamada, "Gerçekten çok mutluyum. Uzun zamandır buradayım ve bunu devam ettirmek istiyorum.

Kulüp müthiş işler yapıyor ve büyüyor. Arkadaşlarımla kazanmaya devam etmek istiyorum" dedi. Joe Hart, Manchester ekibine 2006 yılında 600 bin pound karşılığında transfer olmuştu.

Yıldız oyuncularıyla bir bir sözleşme uzatan Manchester City yönetimi, Sergio Aguero, Edin Dzeko, Aleksandar Kolarov, Samir Nasri ve David Silva ile bu yıl içerisinde sözleşme uzattı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.