Piramit Haber

İyi mücadeleyle puan alacaklar

Spor

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek, Trabzonspor maçında iyi mücadele ederek, puan veya puanlar almak istediklerini söyledi.

ANTALYA

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ''Trabzonspor maçında iyi mücadele ederek, puan veya puanlar alarak Antalya'ya dönmek istiyoruz'' dedi.

Özdilek, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Milli Takım'ın maçları nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını söyledi. 

Maçlarını zorlu bir periyotta yaptıklarını ifade eden Özdilek, hafta sonu deplasmanda hem Trabzonspor hem de kendileri için önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını vurguladı. 

Spor Toto Süper Lig'de bulundukları yeri sağlamlaştırmak için galip gelmek istediklerini dile getiren Özdilek, ''Trabzonspor maçının zorluk derecesinin yüksek olacağını biliyoruz. Kolay bir maç olmayacak. Trabzonspor konumu itibarıyla kazanması gereken bir müsabakaya çıkacak. Biz de iyi mücadele ederek, puan veya puanlar alarak Antalya'ya dönmeyi amaçlıyoruz. Trabzonspor sıkıntılı bir süreç geçirse de iyi oyunculardan kurulu güçlü bir takım'' diye konuştu. 

Ligin sonlarına yaklaştıklarını, alınacak her puan, oynanacak her maçın öneminin giderek arttığına dikkati çeken Özdilek, ligin başladığı günden bu yana oyuncularının elinden gelenin en iyisini yaptığını, bundan sonra da yapacaklarına inandığını belirtti. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.