Piramit Haber

İşte muhtemel rakiplerimiz!

Spor

Avrupa Ligi 2. Turu'nda Beşiktaş seribaşı, Trabzonspor ise 2. torbada yer alacak. Zorlu rakiplerin yer aldığı kura çekimi ise önümüzdeki pazartesi günü saat 14.00'te, İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleşecek.

Avrupa'nın kulüpler bazındaki 2 numaralı organizasyonu Avrupa Ligi'nde son 32 takım arasında giren takımlar belli oldu.
Dünkü mücadelelerin ardından Avrupa Ligi'nden 12 grup birincisi ile Şampiyonlar Ligi'nden gelen en iyi 4 üçüncü, kurada seri başı olacak.

Gruplarını ikinci sırada bitirenler ile Devler Ligi'nden gelecek en kötü 4 üçüncü de, 2. torbaya girecek. Bizi bu arenada temsil eden takımlarımızdan Beşiktaş ile Trabzonspor, 2. turda elbette güçlü takımlarla karşılaşacak.

Herkesin merakla beklediği kura çekimi, 15 Aralık Pazartesi günü İsviçre'nin Nyon kentinde Şampiyonlar Ligi kura çekiminin hemen ardından TSİ 14.00'te gerçekleşecek.
Şubat ayında başlıyor
Devler Ligi'nden gelen Yunan ekibi Olympiakos, Rusya'dan Zenit, Portekiz'den Sporting Lizbon ve İspanya'dan da Athletic Bilbao, Beşiktaş'ın da bulunduğu Avrupa Ligi'nin birincileriyle birlikte seribaşı olarak yer alırken, 1 numaralı kupadan gelen en kötü üçüncüler İngiliz Liverpool, Belçika'dan Anderlecht, İtalya'dan Roma ve Hollanda'dan da Ajax, Trabzonspor'la birlikte ikinci torbada yer alacak.

Aynı ülkenin takımlarıyla ile aynı gruptaki takımlar, birbirleriyle bu turda eşleşmeyecek. Kupada ilk maçlar 19 Şubat 2015'te, rövanşlar ise 26 Şubat'ta oynanacak. Avrupa Ligi'nin final maçına da, 27 Mayıs 2015'te, Polonya'nın Varşova kentinde bulunan Ulusal Stadyum ev sahipliği yapacak.

1.TORBA
BEŞİKTAŞ
Olympiakos
Zenit
S.Lisbon
A.Bilbao
İnter
M'Gladbach
C.Brugge
Salzburg
D.Moskova
Feyenoord
Everton
Napoli
D.Kiev
Fiorentina
L.Varşova
2.TORBA
TRABZONSPOR
Liverpool
Anderlecht
Roma
Ajax
Dnipro
Villarreal
Torino
Tottenham
Celtic
PSV
Sevilla
Wolfsburg
Young Boys
Aalborg
Guingamp
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.