Piramit Haber

İşte Melo'nun son vukuatı!

Spor

Galatasaray'ın en kötü olduğu maçlarda bile bir şekilde futbolu ve hırslı tavırlarıyla takdir toplayan Felipe Melo, buna karşın her karşılaşmada yeni bir vukuata imza atıyor.

 Son dönemde Emre Belözoğlu’yla girdiği psikolojik savaş sonucunda rakibini oyundan attırması ve sonrasında dil çıkarmasıyla gündeme gelen Brezilyalı futbolcu, dün de Gençlerbirliği oyuncularına karşı çok konuşulacak bir harekete imza attı.
Başkent ekibinin oyuncusu Hakan Aslantaş’a orta parmağını gösteren Sambacı, bu hareketin ardından daha da fazla gerilim yaşamaya başladı. Mücadelenin ikinci yarısında oluşan hararetli ortamda, Gençlerbirliği’nden Deniz Naki ile tartışan Brezilyalı, rakibiyle kafa kafaya geldikten sonra kendini yerde buldu.

Her bölgede görev aldı
Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya, iki oyuncuya da birer sarı kart gösterdi. Kırmızı-Siyahlı takımın futbolcuları, bu andan itibaren sık sık hakeme Felipe Melo’yu şikayet ettiler. Sambacı ise orta sahada başladığı oyunu, stoperde ve forvet arkasında oynayarak tamamlamanın şaşkınlığı içerisindeydi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.