Piramit Haber

İşte Jose Sosa'nın Milan'a maliyeti

Spor

Beşiktaş, Arjantinli oyuncu Jose Sosa'nın transferi konusunda İtalyan kulubü Milan ile 7.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı. Beşiktaş yönetimi, Jose Sosa'nın gidişinin ardından yeni orta saha oyuncusu için temaslara başlıyor.

Beşiktaş ile Jose Sosa'nın yolları ayrıldı...
NTV Spor'da yer alan habere göre; Beşiktaş, Milan'ın Arjantinli Jose Sosa için 7.5 milyon Euro'luk yeni teklifini kabul etti.

İki kulüp arasında yapılan son görüşmelerin ardından anlaşma sağlanırken, transferle ilgili resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Milan bir süre önce Sosa için 4 milyon Euro teklif etmiş ancak Beşiktaş bu rakamı kabul etmemişti. 31 yaşındaki Jose Sosa konusunda ısrarını sürdüren İtalyan ekibi Milan, son olarak teklifini 7.5 milyon Euro'ya çıkardı. Bu gelişme üzerine durumu tekrar değerlendirmeye alan Beşiktaş yönetimi, Jose Sosa'nın Milan'a satışına onay verdi.

JOSE SOSA'NIN YERİNE BEŞİKTAŞ'IN 3 ADAYI

Jose Sosa'nın transferinin gerçekleşmesinin ardından Beşiktaş, yeni orta saha oyuncusu için arayışlara başladı. Siyah beyazlıların listesindeki ilk üç isim ise Dinamo Kiev'den Younes Belhanda, Juventus'tan Anderson Hernanes ve Leicester City'nin Türk asıllı futbolcusu Gökhan İnler.

Yönetim, 3 oyuncu için de görüşmelere başlarken, kısa süre içinde orta saha pozisyonundaki eksikliği gidermeye çalışacak. Beşiktaş'a 2014-2015 sezonunda transfer olan Jose Sosa, geçen sezon 41 resmi maçta 9 gol ve 13 asistlik performans sergilemişti.

FotoMaçın yaptığı haber: Jose Sosa satıldı.


Beşiktaş yönetimi, Jose Sosa için İtalyan ekibi AC Milan'dan gelen 7.5 milyon euro'luk teklifi kabul etti.

Çin sermayesine devredilmesinden sonra transferde eli kuvvetlenen İtalyan devi AC Milan, uzun süredir peşinde oldukları Jose Sosa transferinde mutlu sona ulaştı. A Spor'da Transfer raporu programında aktarılan bilgiye göre siyah-beyazlı yönetim, şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Tangocu için gelen 7.5 milyon euro'luk teklifi kabul ettiğini bu akşam saatlerinde Milan'a iletti.

Milan, Sosa için ödenecek olan bonservis bedelinin 6 milyon eurosunu peşin, kalan 1.5 milyon euro'luk kısmını ise aralık ayına kadar ödemeyi taahüt etti.

Metalist Kharkiv'den Beşiktaş'a 3.4 milyon euro'ya transfer edilen Arjantinli yıldızın transferinin yarın KAP'a açıklanması bekleniyor. Siyah-beyazlı formayı 2 sezon boyunca giyen yıldız oyuncu 14 gol 22 asistlik performans sergilemişti.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.