Piramit Haber

'İnşallah kupa bizim olacak'

Spor

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Egemen Korkmaz, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarına inandıklarını söyledi.

Fenerbahçe Gazetesi'nin 118. sayısında röportajı yayımlanan tecrübeli savunma oyuncusu, her zaman şampiyonluğa oynayan bir takımda yer aldığını vurgulayarak, şunları kaydetti:
"CAS’ın verdiği karar bizi tek bir hedefe odaklıyor. Hedefimize ulaşmak için en önemli nokta ise mücadele etmek. O zaman Fenerbahçe'nin farkı ortaya çıkıyor. Bardağın dolu tarafından bakıp haftada bir maç oynayacağımız gerçeğiyle hareket edip maçlara daha fazla fiziksel ve taktiksel olarak hazırlanıyoruz. Sezon sonunda inşallah kupa bizim ellerimizde yükselecek."

"İlk haftadan ders aldık"
Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Torku Konyaspor'a 3-2 yenildikleri maçın kendileri için büyük ders olduğunu dile getiren Egemen, "Konya'da 2-0 öndeyken kaybetmek bizleri gerçekten çok üzdü. Bu yenilgi hepimiz için bir uyarıydı. Biz oyuncular olarak ligin ilk haftasında dersimizi aldık. Bizi zirveye taşıyacak şey mücadelemiz olacak" ifadelerini kullandı.

"Alves ile iyi bir partner olduk"

Takımda herkesin alternatifi olduğunu belirten Egemen, "Takımımızın çok geniş bir kadrosu var. Herkesin alternatifinin olması da birey olarak antrenman ve maç performansını etkiliyor. Bu sezon Alves ile iyi bir partner olduk. Alves çok tecrübeli bir isim. Tabii ki de yanındaki oyuncu ile sürekli oynamak önemli bir artı. Onunla anlaşmamız önemli ama asıl önemli olan takımın bütünüyle anlaşabilmek" şeklinde görüş belirtti.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.