Piramit Haber

İlk hamlesi Bacary Sagna

Spor

Arsenal'de forma giyen Fransız futbolcu Bacary Sagna'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edildi.

Fransa'nın önemli spor gazetesi L'Equipe, Bacary Sagna'nın Fenerbahçe'ye imza atacağını iddia etti. 
Gazetede yer alan haberde Fransız futbolcunun Haziran ayında İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'le olan sözleşmesinin sona ereceği ve henüz takımıyla mukavele imzalamadığı yazıldı. Daha önce adı Galatasaray'la da anılan Sagna, Eboue'nin yerine düşünülmüştü. 

Fransa'da yayın yapan dünyaca ünlü spor gazetesi L'Equipe, sözleşmesi biten Fransız oyuncunun haziran ayında Fenerbahçe'ye imza atacağını duyurdu.

FENERBAHÇE MUTLU SONA ÇOK YAKIN
Arsenal ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Bakary Sagna, takımıyla henüz bir sözleşme imzalamadı. Sagna'nın ismi ilk başta Galatasaray ile anılsa da sarı kırmızılı ekip bu yarıştan çekilmiş, Fenerbahçe, Manchester City ve Manchester United ilgilerini sürdürmüştü. Fransa'da çıkan haberler ise Fenerbahçe'nin mutlu sona çok yakın olduğu yönünde.

FENERBAHÇE'DE DAHA FAZLA KAZANACAK
Daha önce Arsenal iile sözleşmesi biten sağ bek Emmanuel Eboue'nin Galatasaray'a transfer hikayesinden bahsedilen haberde, Fenerbahçe'nin de Fransız sağ beke Arsenal'de şu anda kazandığından daha fazla kazanacağı bir kontrat teklif ettiği yazıldı.

Senegal asıllı Fransız futbolcu 2007 yılında Auxerre'den 9 milyon Euro'ya Arsenal'e gelmişti. 31 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'yle imzaladığı takdirde, ayda 150 bin Euro alacağı ifade edildi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.